Sinop eski belediye başkanlarından Hamza İnce'nin kızı Fatmanur İnce düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Hamza İnce'nin kızı Fatmanur İnce ile Coşkun Topçu'nun düğün merasimi çok sayıda siyasi, bürokrat, iş adamı ve STK temsilcisini bir araya getirdi.

Sinop Üniversitesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen düğüne; TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, bürokratlar, Sinop'un iş ve siyaset çevresinden çok sayıda tanınan sima ile toplumun her kesiminden geniş bir davetli listesi katıldı.

Hamza İnce ve Eşi Rezzan İnce ile damadın ailesi davetlileri kapıda karşıladı. Nikah merasiminde gelinle damadın şahitliğini TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak yaptı. Alkışlarla sona eren nikah merasimi ardından evlilik cüzdanını geline, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy takdim etti. 
Açık havada kurulan platformda verilen konserle eğlenen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Program, düğün pastasının kesilmesi ve takı merasimiyle sona erdi. 

Sinop eski Belediye Başkanı Hamza İnce, düğüne iştirak eden tüm davetlilere teşekkür etti. 


Editör: Vitrin Haber