Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger Jandarma Teşkilatının 175.nci kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önemli bir parçası olan ve Emniyet Teşkilatıyla birlikte iç güvenliğin teminatı olan "Jandarma Teşkilatının 175 yıldır görev ve sorumluluklarını, üstün bir hizmet anlayışıyla ve başarıyla yerine getirdiğini belirten Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Jandarma Teşkilatının 175.nci kuruluş yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima halkımızın güven ve takdirini kazanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri başında şehit olanları rahmetle; gazilerimizi minnetle anıyor, teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Editör: Vitrin Haber