Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 177’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Sinop PTT İşletme Müdürlüğü tarafından 177’inci numarayı alan vatandaşa gişe hizmeti sırasında 177’inci yıl anısına hazırlanan bir paket hediye edildi. 

177’inci numarayı alan Ergin Ayaz’a gişede işlemini gerçekleştirdiği sırada Sinop PTT Merkez Müdürü İrfan Bayram tarafından PTT özel hediye paketi verildi. 
Askere gideceğini ve askerlik yol ve iaşe parasını çekmek için PTT’ye geldiğini belirten Ergin Ayaz, şaşırdığı ve sevindiği sürpriz hakkında, “30 Ekim’de askere gideceğim ve bugün buraya yol ve iaşe parasını almaya gelmiştim. Bu sürpriz karşısında şaşırdım. Bana verilen hediye için PTT ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKİYE GENELİNDE4 BİN ŞUBEMİZ VAR
Posta Telgraf Teşkilatı’nın 1840 yılında kurulduğunu söyleyen Sinop PTT Merkez Müdürü İrfan Bayram ise; Bu yıl kuruluşumuzun 177’inci kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız. Posta, banka, lojistik gibi hizmetler vermekteyiz. Türkiye genelinde yaklaşık 4 bin şubemiz bulunmaktadır” dedi.  

Bayram; PTT’nin 177’inci kuruluş yıldönümü nedeni ile bugün 177’inci müşterimize çeşitli hediyeler verdik. 177’inci müşterimiz askere gidecek olan genç kardeş oldu. Kendisine hediyelerimizi verdik ve vatani görevini hayırlısı ile yerine getirerek bundan sonraki hayatında başarılar dilerim” diye konuştu.
 
Editör: Vitrin Haber