AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, 'Muhtarlar Günü' nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 

Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik mesajında şu ifadelere yer verdi; "Muhtarlıklar, bulundukları mahalle veya köylerde devleti temsil eden kurumlardır. Muhtarlarımız sorumlu oldukları bölgedeki vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinin sağlanmasındaki önemli şahsiyetlerdir. 

Yıllarca temsil noktasında geri planda bırakılan muhtarlarımız, AK Parti hükümetlerimizin reformları sayesinde hak ettikleri konuma getirilerek, yerel yönetimlerimizin güçlendirilmesi adına önemli adımlar atılmıştır. 
Özellikle Cumhurbaşkanımızın ülke genelindeki muhtarlarımızla belirli zamanlarda bir araya gelerek hasbıhal etmesi, muhtarlık müessesine verilen öneme en güzel örnektir. 

Bizler Ak Parti Sinop merkez ilçe teşkilatı olarak faaliyetlerimizi muhtarlarımızla İstişare ederek istişare kültürünün gelişmesi için el birliği ve gönül birliğimizi ilerleterek sürdüreceğiz. 

Bu vesile ile yönetim kurulum ve ben tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik eder, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini dileriz"
Editör: Vitrin Haber