Ziyarette sağlık çalışanların Tıp Bayramlarını tebrik eden Emin Kaplan “Tarih boyunca tıp alanındaki gelişmeler sonucunda tüm insanlara kaliteli sağlık hizmetleri verilmesi ve vatandaşlarımızın bu hizmetlerden en iyi biçimde yararlanabilmesi için çalışılmaktadır. Vatandaşlarımıza kolay, erişilebilir ve etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun en önemli hedefidir. Bu nedenle hekimlik mesleği, önemini hiçbir zaman kaybetmemiş ve kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Gece gündüz, soğuk sıcak demeden şartlar ne olursa olsun fert ve toplumun sağlığını korumak, insanların mutluluğunu sağlamak, herkesin derdine çare olmak için koşan hekimlerimiz, bu kutsal görevi büyük bir özveri ve meslek aşkıyla yerine getiriyorlar. Tıp Bayramını kutladığımız bu günde, görevi başında şehit düşen ve  ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarını Cenab-ı Hakk’tan rahmetle anıyor, milletimize hizmet vermeye devam eden sağlık çalışanlarımıza Yüce Rabbim’ den sağlıklı sıhhat başarılı ömürler niyaz ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Barış Erdal ziyaretlerinden dolayı Emin Kaplan’a ve beraberindekilere teşekkür etti.
Ziyarette Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şube Yöneticisi Fatih Gürkan ve İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Mustafa Yılmaz’da hazır bulundu.
 
Editör: Vitrin Haber