Bu yıl 96. Yıldönümünü kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kutlama programı Kaymakamlık Makamında Erfelek Kaymakamı Eyyüp Batuhan Ciğerci’nin tebrikleri kabulü ile başladı.

Tebriklerin kabulü sonrasında Erfelek Kaymakamı Eyyüp Batuhan Ciğerci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96.Yıldönümü kutlamalarının devamı için Hükümet Konağı önündeki tören alanına geçildi.

Musa Can Meydanındaki törende; Erfelek Kaymakamı Eyyüp Batuhan Ciğerci ve Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Erfelek halkının, öğrencilerin ve tören birliğinin bayramını kutladı.

Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesiyle birlikte İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Erfelek Kaymakamı Eyyüp Batuhan Ciğerci, günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaptı.

Erfelek Kaymakamı Eyyüp Batuhan Ciğerci’nin konuşmasının ardından öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Çeşitli dallarda yarışmalarda dereceye giren öğrencileri hediyeleri takdim edildi.
Erfelek Şehit Özkan Çelikkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi Bandosu eşliğinde geçit töreni yapıldı.
Geçit töreninin tamamlanmasıyla Musa Can Meydanındaki tören sona erdi.

Programa Erfelek Kaymakamı Eyyüp Batuhan Ciğerci, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, İlçe Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. M. Hakan Aşar, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Yardımcısı İlker Yasin Şişman, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Şehit yakınları ve Gaziler, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Vitrin Haber