Sinop İl Müftülüğü Kur'an Kursu hocaları İl Müftülüğü desteği ile Diyanet-Sen Sinop Şubesi Bayanlar Komisyonunun hazırladığı öğretmenler gününü programı kapsamında hafta sonu Kastamonu gezisi ile bir araya geldiler. 

Başkan Metin Gürbüz, Mansur Yavaş'ı Sinop'a davet etti Başkan Metin Gürbüz, Mansur Yavaş'ı Sinop'a davet etti

Sinop merkez ve Boyabat ilçesinde görev yapan Kur'an Kursu hocalarının katıldığı gezide profesyonel rehber eşliğinde kastamonu ve çevresindeki tarihi ve turistik yerler gezildi. 

Diyanet-Sen Merkez İlce Başkanı Şahin Köstekin'de katıldığı geziden Kur'an Kursu hocaları birlik beraberlik anlamında katkı sunması dolayısıyla çok memnun oldular. 

Merkez İlce Başkanı Şahin Köstek, "Her yıl hocalarımız ile kahvaltı programı ile bir araya gelerek öğretmenler gününü kutlayip eğitim hizmetlerinin daha verimli olabilmesi için istişareler bulunuyorduk. Bu yıl hocalarımızdan böyle bir talep geldi. Bayanlar Komisyonu ile birlikte Bizde onların taleplerine cevap verebilmek için il müftülüğümüz desteği ile böyle bir gezi planladık. kur'an kursu hocalarımız ve özellikle 4-6yaş kurslarımızda görev yapan hocalarımız anne şefkati ile çok özverili görev yapmaktadır. Onların özlük haklarının ve çalışma koşulları iyileştirilmesi yanında motivasyonunu artırıcı programlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: Serhat Özşahin