Senaryosunu Özlem Bölükbaşı'nın yazdığı, yönetmenliğini Haydar Işık, genel koordinatörlüğünü Cem Başaran Aksan ve yapımcılığını Serkan Özdemir'in üstlendiği, Ümit Acar, Ayberg Yılmaz, Gülfer Sarıgül, Burhan Çelik, Özge Pirçek, Ömer Konakçı, İrem Alhan, Mehmet Aydoğmuş, Ömer Baran ve Yağmur Demirci'nin rol aldığı Zifir-i Azap filminin galası Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Sinema Salonu'nda yapıldı.

Filmin gösterimi öncesinde yapılan tanıtım ve söyleşi bölümünde konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Boyabat'ın bir tarih, kültür ve medeniyet kenti olduğunu ve izlerini taşıdığını söyledi.

Filmin Fragmanı için tıklayın

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da, "Boyabat doğal bir sinema platosu gibi. Filmin tüm ekibi, çekimler sonrası Boyabat'tan ayrılırken 'Boyabat bize sahip çıktı, Boyabat bizi çok sevdi" dediler. Ben Boyabat'ı sevdiren Boyabatlılara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Programda Sinop İşadamları Derneği Başkanı (SİAD) Başkanı Rafet Orhan'da konuşma yaptı. Program ardından, Zifir-i Azap filminin gösterimi yapıldı. 
Editör: Vitrin Haber