Gerze Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusu tarafından ''Yeni Yılda Nağmelerde Yolculuk" konseri düzenlendi.

Gerze Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusunun Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde verdiği  ''Yeni Yılda Nağmelerde Yolculuk" konseri Gerzeli müzik severlere eşsiz bir akşam yaşattı. 
Türk Sanat Müziği Koro Şefi İbrahim Kocabıyık yönetiminde sahne alan koro seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Hafızalara kazınmış şarkıların seslendirildiği konserde dinleyicilerin de şarkılara katılımıyla unutulmaz bir gece yaşandı. Gecenin sonunda söz alan Koro Şefi İbrahim Kocabıyık, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.  Etkinlik sonunda koroya çiçeklerini takdim eden Belediye Başkanı Belovacıklı, sanata ve sanatçıya desteklerini her zaman sürdüreceklerini ifade ederken, ilçeye yeni müzisyenler kazandırılması için çabalarının süreceğini belirtti.

Konsere Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser, çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Editör: Vitrin Haber