Sinop’un genç ve dinamik tiyatro ekibi olarak her konuda kapılarının açık olduğunu belirten Sinop Hayaller Tiyatrosu Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, “Bizler 2008 yılından bu yana faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Son 2 yılda 10 bin seyirciye ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Siz büyüklerimiz bize destek verdiği sürece hem tiyatroyu ayakta tutacağız hem de geçmişi günümüze taşıyıp bir adım ileri taşıyacağız. Genç ve aktif bir ekibiz. Sorumluluğumuzu biliyor ve o bilinçle hareket ediyoruz. Bazen güldürüyor bazen unutmamamız gereken geçmişimizi hatırlatıyor, bazen de düşündürüyoruz. Sizler yanımızda olduğunuz sürece emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Sinop Hayaller Tiyatrosu’nun sergilemiş oldukları oyunları yakından takip ettiğini dile getiren Dr. Ahmet Cengiz, “Öz güven kazanmada tiyatronun önemi hayatın her evresinde gerekli olmakla beraber özellikle ilkokuldan başlayarak çocuklarımızı tiyatroya teşvik ederek kendilerini ifade etme konusunda güçlendirmek, sanatsal ve özgüvenli bireyler olarak yetişmelerinde hepimiz üzerine düşeni yapmalıyız. Yolunuz doğrudur, bu yoldan kopmayın, bu zamana kadar yaptığınız gibi çizginizi kaybetmeden devam edin. Bende keşke zamanında tiyatro ile ilgilenebilseydim. Biz yerel yöneticiler olarak her zaman sizlerin yanındayız. Siz değerli genç sanatçı arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim” dedi. 

Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncuları ile kısa bir süre sohbet eden Vali Dr. Ahmet Cengiz, daha sonra Hayaller Tiyatrosu oyuncularıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Vitrin Haber