Sinoplu Yazar Ayşegül Kara Zorlu’nun 3.’ncü kitabı “Dut Ağacı” beyaz perdeye taşınıyor. Tarihi Sinop Cezaevinde 15 yıl hükümlü bulunan idam mahkumu Hüseyin Pehlivan tarafından dikilen dut ağacının hikayesinin anlatıldığı kitapta, Sinop'un bilinmeyen yönleri ve Sinop Cezaevinin esrarengiz geçmişi de gün yüzüne çıkıyor. 

Bişnevyapım tarafından Sinema film çalışmalarına başlanılan “Dut Ağacı”na Türkiye'nin en çok izlenen sinema filmi “şampiyon”un kurgu ekibi de destek veriyor. 

Çıktığı ilk günden bu yana büyük ses getiren “Dut Ağacı” isimli kitabının sinema filminin çekilecek olmasının mutluluk verici olduğunu belirten Yazar Ayşegül Kara Zorlu, bu süreçte kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Zorlu; “Dut Ağacı kitabı çıktığı günden bugüne çok ses getirdi. Kimi geçmişini buldu satırlarında, kimi kaybettiği umudu yakaladı her sayfasında.

Kitap okuma alışkanlığı olmayanların dahi "bir solukta okudum" dediği, kitabı okuduktan sonra Sinop'a gittim ve kitabı tekrar yaşadım, diyenlerin çok olduğu bir hikayedir Dut Ağacı.

"Keşke hikayenin aktörlerini tanımış olsaydık, keşke hikaye beyaz perdeye taşınmış olsaydı" diye çok söylediniz, çok yazdınız. İşte beklenen gün geldi. bişnevyapım olarak Sinema filmi çalışmalarına başladık. Dün gece saat 2'ye kadar yazdık, çizdik, en güzel kelimeleri size aktarmak için uğraştık. dutagacifilm instagram hesabımız yayına girdi. Desteklerinizle Dut Ağacı'nı büyütecek, birlikte vizyonda olacağız. instagram hesabımızı takip etmeyi unutmayın.

Projede gönlüyle, emeğiyle yanımda olan, Türkiye'nin en çok izlenen sinema filmi ŞAMPİYON filminin kurgu ekibinden siyahadamvekadini teşekkür ederim” dedi. 

Editör: Vitrin Haber