Sinop Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliğince hazırlanan ve Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından ‘Sazların Dansı’ konseri Sinoplularla buluştu. 

Sinop Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen konserde, Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, birbirinden güzel eserlere enstrümanlarıyla adeta can verdi. 

Sazların Dansı konseri öncesinde Piyano sınavında uluslararası başarı kazanan Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğü  öğrencilerine Başarı Belgeleri Vali Köksal Şakalar tarafından verildi. Öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Vali Köksal Şakalar; Öğrencilere destek olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.
 
Sinop Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonunda verilen Sazların Dansı konserine Sinop Valisi Köksal Şakalar, Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Per. Bnb. Cevdet Alper Batu, Adalet Komisyonu Başkanı Faruk Kıl, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Abdullah Şahin, Vali Yardımcısı Murat Girgin, Kurum Müdürleri, Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğü öğretmen ve öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Gülay Yıldırım Kavak