Yurtiçinde ve yurtdışında düzenlediği workshoplar ile gösteriler yapan Pantomim sanatçısı İlker Kılıçer, Telvin Sanat Akademi ve Sinop Belediyesinin daveti üzerine Sinop’a geldi. 
Burada Telvin Sanat Akademi’nin drama öğrencileri ile buluşan Kılıçer, öğrencilere, gençlere ve yetişkinlere 2 gün boyunca eğitim verdi. Eğitim sonunda birçok çocuğun mim sanatına yetenekli olduğunu tespit etti.  

SİNOPLULAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Sinop programı kapsamında Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluşan Pantomim sanatçısı İlker Kılıçer’in performansına Sinoplular büyük ilgi gösterdi. 430 sanatseverin izlediği performansın sonunda Pantomim sanatçısı İlker Kılıçer, seyirciden tam not aldı. 

Gerçekleştirilen hakkında bilgi veren Telvin Sanat Akademi Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman Karslı, “Sinop’u yurtiçinde ve yurtdışında tanıtmamıza imkan sağlayan Sayın Belediye Başkanımız Baki Ergül’e sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı Sinop halkı adına teşekkür ederim” dedi.

Sinop’ta bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Pantomim sanatçısı İlker Kılıçer, kendisinin Sinoplularla buluşmasına vesile olan herkese teşekkür etti; “Sinoplu sanatseverlerden ve çocuklardan gördüğü yakın ilgiden çok mutlu oldum. Belediye Başkanı Sayın Baki Ergül’e ve organizasyonun gerçekleşmesine vesile olan sanat insanı Gülbahar Karaduman Karslı’ya sonsuz teşekkürlerimi sunarım ‘’dedi.

Gerçekleştirilen program sonunda Belediye Başkanı adına Özel Kalem Müdürü İsmet Damaroğlu tarafından Pantomim sanatçısı İlker Kılıçer’e çiçek takdim edildi. 

 
Editör: Vitrin Haber