Sinop'ta 1.Açık Hava Sinema Günleri başladı.

Sinop Belediyesince Kültür Bakanlığı Katkıları İle Düzenlenen 1.Açık Hava Sinema Günleri büyük bir katılımla start aldı.

Gazi Caddesi Atatürk Parkında Başlayan Sinema Günlerinin açılışında Sinoplular ‘’Aşk Tesadüfleri Sever ‘’ adlı filmle buluştu. 

Eski günlerden kalma yaz sinemalarını andıran bir organizasyon ile hayata geçen projenin içinde 7'den 70’e herkes için filmler yer alıyor. Sinema günleri 4 Ağustos Salı günü 'Tüm Zamanların En Baba Hindi' filmi, 5 Ağustos Çarşamba 'Uzun Hikaye' Atatürk Parkında Sinoplularla buluşurken, 6 Ağustos Perşembe günü de 'Fındık İşi', 7 Ağustos Cuma 'Gözümün Nuru' 8 Ağustos Cumartesi 'Yangın Var' ve 9 Ağustos Pazar günü 'Seni Seviyorum Adamım' adlı filmler Bülent Ecevit Caddesi İskele Meydanında Saat 21:00 de gösterime sunulacak.

Yaz akşamlarını renklendiriyoruz
Tüm Sinopluları etkinliğe davet eden Belediye Başkanı Baki Ergül, "Açık hava sinema günleri projesi eski yazlık sinemaları anımsatan fikri ile oldukça ilgimizi çekti ve bu projenin hayata geçirmek bizleri bir hayli heyecanlandırdı. İlk akşam halkımızın gösterdiği yoğun ilgi ve aldığımız olumlu yorumlar da projenin doğru noktalara temas ettiğini gösterdi. Her yaştan insana hitap eden filmler ile açık hava sinema günlerimiz devam edecek. Yaz akşamlarını renklendirmek isteyen herkesi davet ediyor emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber