Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Anadolu Tiyatro Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı.

İstanbul Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenlenen törende Sinop Telvin Sanat Akademi Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman Karslı “Başarı Emek Ödülü”nün sahibi oldu.
Her yıl ülkenin her şehrinde tiyatro ve sanata dair yayımlarına devam eden ve ülke genelinde 1 milyona yakın okur kitlesine sahip Tiyatro Gazetesi bu yolda emek veren sanatçılara ödüllerini dağıttı.
Ödül törenine Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, TOBAV kurucularından sinema ve tiyatro sanatçısı Tamer Levent, İstanbul Şehir Tiyatrosu sanatçısı Mert Turak’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sinema ve tiyatro sanatçısı katıldı.

İlimizde Tiyatro’nun profesyonel anlamda hem eğitiminin, hem de sahne icrasının gerçekleştirildiği ve her yıl Kültür Bakanlığı başta olmak üzere çeşitli Bakanlıklardan destek alan Telvin Sanat Tiyatrosu da bu prestijli ödüle layık görülerek ilimizi, yeni bir platformda da temsil etme görevini başardı. Uluslararası Turizm Fuarı (EMITT) gibi birçok uluslar arası organizasyonda ilimizi tanıtan ve temsil eden Telvin Sanat Tiyatrosu “Ek İşimiz Değil Tek İşimiz Sanat” sloganıyla faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
Bugüne kadar sanat alanında birçok başarılı çalışmaya imza attıklarını belirten Sinop Telvin Sanat Akademi Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman Karslı, mesleklerini aşkla yaptıklarını belirterek, elde edilen başarıların bir tesadüf değil, verilen çabaların karşılığı olduğunu ifade etti. Karslı; “Tiyatro ve sanata dair birçok organizasyonda olduğu gibi bu gururu çalışmalarımızın bir karşılığı olarak görüyorum. Sinop’ta sanat yapan bir kurum olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıktan sonra bu tarz ödüllere layık görülmemiz, doğru yolda yürüdüğümüzün tescilidir. Başarı tesadüf değildir” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber