Sinoplu genç yetenek Melis Ersoy, yaklaşık 2 yıldan bu yana yaptığı resim çalışmalarını açtığı ilk kişisel resim sergisi ile Sinopluların beğenisine sundu. 

Küçük yaşlarda başlayan resim çizme merakını aldığı özel eğitimlerle geliştiren Melis Ersoy, öğretmenleri Vildan Bilgi ve Huriye Bulut nezaretinde yaklaşık 2 yıl boyunca yaptığı çalışmalardan seçtiği 29 çizime, açtığı kişisel resim sergisinde yer verdi. 

Sinop Kültür merkezinde gerçekleştirilen seri açılışında bir konuşma yapan resim eğitmeni Vildan Bilgi, Melis’in Sinop’un gelecek vaat eden ressamları arasında olduğunu söyledi. Bilgi; “Melis, hem odaklandı hem de kendisine bir hedef koydu ve bu hedef doğrultusunda bu sergiyi açtık. Biz sanat eğitiminin çocuk yaşta olacağına inandığımız için bir sanat evi açtık ve çocuklarımıza hünerlerini gösterebilecekleri, eserlerini sergileyebilecekleri, kendilerini kanıtlayabilecekleri bir ortam hazırlamak için ciddi anlamda çalışmalar yaptık. Bu çalışmaların ürünlerinin bir kısmını da bu sergide sizlerin beğenisine sunmak istedik. Sergimize bir kez daha hoş geldiniz” dedi.

9 yaşındaki genç ressam Melis Ersoy’un ailesi yakınları ve çok sayıda Sinoplunun katılım gösterdiği sergide akrilik ve pastel boya çalışmalarının yer aldığı 39 eser Sinopluların beğenisine sunuldu. Açılış sonrası sergiyi gezen vatandaşlar, büyük beğeni ile inceledikleri çalışmalarla ilgili Sinoplu genç Ressam Melis Ersoy’dan bilgiler adlı.

Editör: Vitrin Haber