3 Boyutlu Kağıt Rölyef Resim Kursuna katılan kursiyerler, 2 aylık eğitimlerini açtıkları sergiyle taçlandırdı. Sinop Kültür Merkezi Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açılan sergide 44 eser sergileniyor. 

Serginin açılış kurdelesi İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Göz ile Belediye Başkan Vekili Bülent Oktay tarafından kesildi. Ardından kursu başarı ile bitiren 14 kursiyere, katılım belgeleri verildi.  

Kurs Hocası Saygın Övet ve tüm kursiyerleri tebrik eden İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Göz, el emeği göz nuru eserlerin değerlerinin parayla ölçülemeyeceğini belirterek, kursiyerlerden eserlerini satmak isteyenlerin ise aile bütçelerine fayda sağlayabileceğini, bu konuda yardımcı olabileceklerini söyledi. İrfan Göz, kursların yine 2017 yılında da Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa açılacağını kaydetti.  

Kursiyerleri tek tek kutlayan Kurs Hocası Saygın Övet'de, serginin 3 gün açık kalacağını belirterek, yeni dönemde açılacak olan 3 Boyutlu Kağıt Rölyef Resim Kursu için isteyenlerin kayıt yaptırabileceğini dile getirdi. 

Program, açılış kokteyli ve toplu resim çekilmesi ile son buldu. 


 
Editör: Vitrin Haber