Okulların bir haftalık ara tatile girmesi ile birlikte Sinop Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Sinop Belediye’sinin katkılarıyla Samsun’a kültür gezisi düzenledi. Sinop Kent Konseyi Başkanı Fatma Ustacan ve Çocuk meclisinden sorumlu yürütme kurulu üyesi Gülbahar Karaduman beraberinde çocuklar İlk olarak Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve Atakum Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şevket Özkaya’nın misafiri oldu. 

Sinop Kent Konseyi Başkanı Fatma Ustacan geziye çocuk meclisimizden 35 çocuğun katıldığını, Başkan Deveci tarafından çocuklara çeşitli hediyeleri verildiğini ifade etti. Çocuklara daha sonra Başta Onur Anıtı, Gazi Müzesi, Tütün iskelesi, Bandırma Vapuru ve oyuncak müzesi olmak üzere tarihi ve kültürel yerler gezdirildi.

Sinop Kent Konseyi Başkanı Ustacan gezinin çocuklar açısından çok verimli olduğunu belirterek, gezinin yapılmasında katkısı bulunan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’a, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye ve Atakum Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şevket Özkaya’ya ve yürütme kuruluna katkılarından ve misafirperverliklerinden dolay teşekkür etti. 

Editör: Vitrin Haber