Kurulduğu 2013 yılından bu yana düzenlediği çok sayıda sosyal sorumluluk projesi ile adından sıkça söz ettiren Sinop Güç Birliği Derneği, geliri dernek yararına kullanılmak üzere, Sinoplu fotoğrafçı Volkan Atılgan’ın fotoğrafları ile hazırlattığı Sinop’a bakmak adlı fotoğraf albümünü ve 2018 yılı takvimini satışa sunuyor. 

Sinop ili ve ilçelerinden eşsiz fotoğraflarla dolu albümü ve yine birbirinden güzel fotoğraflarla dolu 2018 yılı takvimini 20 TL karşılığında satışa sunduklarını belirten Sinop Güç Birliği Derneği Başkan Yardımcısı Erdoğan Altay, geliri ihtiyaç sahipleri için kullanılmak üzere derneğe aktarılacak olan bu anlamı girişime tüm Sinopluları destek olmaya davet etti. Altay; “Bildiğiniz gibi Sinop Güç Birliği Derneği, Uluslararası Sinop Mutluluk Festivali, yüzlerce aile ye eşya, iaşe ve barınma yardımı, öğrencilere burs gibi başlıklarda faaliyet gösteren bir yardım derneğidir. Bu zamana kadar hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile yüzlerce insanımıza yardımcı olduk. Komşumuz, akrabamız, çocukluk arkadaşımız, ablamız, abimiz veya daha dün ayağınıza dolaşan güzel çocuk. Hepinize o kadar yakınız ki. Her Sinoplu’nun birbirine yakın olduğu kadar yakınız hepinize. Doğup büyüdüğümüz Sinop'a borcumuz var, sevdamız var. Sinop'a ilişkin dertlerimiz var, projelerimiz var.

Tek bir amacımız var; İnsanların yüzündeki tebessüm olmak. Sinop Güç Birliği Derneği'ni, şehrimizin sosyal yardımlaşma, kültür ve sanat faaliyetleri ve turistik tanıtım yönünden en etkin derneği olmasına maddi ve manevi katkıları ile destek veren herkese teşekkür esiyoruz. Son olarak yine geliri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için kullanılacak olan bu girişimimizde Sinoplu fotoğraf sanatçımız Volkan Atılgan’ın çektiği birbirinden güzel Sinop fotoğrafları ile dolu bu albümü ve 2018 yılı takvimini 20 TL’lik sembolik bir bağışla tüm Sinopluların temin edebileceğini belirtmek istiyorum” dedi. 
Editör: Vitrin Haber