Sinop Hayaller Tiyatrosu, 10. yılında perdelerini sanatseverler ve Tiyatro izleyenleri için yeniden açıyor. Hayaller Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenecek olan ve ödüllü yönetmen Enes Cangül’ün yöneteceği, “Nikah Kağıdı”  adlı oyun 17 Şubat tarihinde Sinop Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek.

Güzel bir komedi oyununun Sinopluları beklediğini ve bol bol güleceklerini belirten oyunun yönetmeni Enes Cangül, “Tiyatromuz perdesini bir kez daha coşkuyla açıyor ve siz seyircilerimizi Bakaroğlu ailesinin evine ve hayatına konuk ediyoruz. Oyun kahramanlarımız her zaman olduğu gibi içimizden birileri. Belki bir yakınımızı, komşumuzu, eşimizi ya da arkadaşımızı bu oyunda görür gibi olacağız. Geçtiğimiz yıl aralık ayında sahnelediğimiz oyunumuzu yoğun istek üzerine yeniden sahneleme kararı aldık” dedi.

“Nikâh Kağıdı” adlı oyunun hazırlanması sırasında çok yorulmalarına rağmen, bir o kadar da keyif aldıklarını belirten oyuncular, yönetmen Enes Cangül ile birlikte iyi bir ekip oluşturduklarını, Sinoplu sanatseverlere sürprizler ile dolu bir oyun ortaya koymak için severek ve isteyerek sahne alacaklarını belirterek, Sinopluların değerli alkışlarına mazhar olmayı umduklarını belirttiler.

Oyun hakkında bilgi veren Cangül, "Evin biricik kızı Sevgi heyecan ve neşeyle evlilik hazırlıkları yaparken, nişanlısı Bayram’ın annesi ısrarla, Sevgi’nin anne ve babasının nikah kağıdını görmek ister, yani çocuk evlilik dışı mı, değil mi, böyle bir takıntıları var. Komik olaylar zinciri de işte tam bu sırada yaşanmaya başlar sahnemizde. Sürprizlerle dolu güzel bir oyun izlemek isteyen tiyatroseverleri oyunumuza bekliyoruz" diye konuştu.
Sinop Halk Eğitim Merkezi’nde 17 Şubat 2018 Cumartesi akşamı saat 20.00’da sahnelenecek olan oyunun biletleri www.biletinial.com adresinden ve 80’s & 90’s Cafe’den temin edilebileceği bildirildi.
 
Editör: Vitrin Haber