Ülkemizde günümüzün tanınmış şairleri arasında yerini alan, İstanbul’da çıkarılan Aylık Mesleki Aktüalite POS-TEL dergisinde de uzun yıllar köşe yazarlığı yapan Sinoplu Şair ve Yazar Şafak Bayrak’ın son şiir kitabı “Mucize Sensin” ülke genelinde kitapçılardaki yerini aldı.

İlk kitabı ‘’Şafak Vakti’’ ve ikinci kitabı  “Aşka Mektup Yaz”ın ardından üçüncü kitabı “Mucize Sensin”i şiir severlerle buluşturan Şafak Bayrak, birbirinden güzel şiirleri ile yine yüreklere dokundu. Satışa sunulduğu ilk günden itibaren Türkiye genelinde büyük ilgi gören kitaptan elde edilen gelirlerin bir kısmını daha önceki iki kitabında olduğu gibi LÖSEV ile Mehmetçik Vakfına bağışlayan Sinoplu Şair ve Yazar Şafak Bayrak, ulusal ve yerel basınının da ilgisini çekti. Bayrak, son olarak önce vatan gazetesinde Sacide Saraç’la da bir söyleşi yaptı. 

1993 yılında ATV’de  yayınlanan ‘’Ekran Sizin Programı’nda’’ Türkiye genelinde düzenlenen şiir yarışmasında ‘’SAKiN’’ adlı şiiri ile Türkiye birinciliğini elde eden Şair ve Yazar Şafak Bayrak yazdığı şiirlerinin yanı sıra söz yazarlığı ile de ön plana çıkıyor. Güftesi Şafak Bayrak’a ait olan bir şarkı, Sinoplu TRT İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği ses sanatçısı Cengizhan Sönmez’in “Ödül” adlı 2.nci albümünde müzik severlerle buluşmuştu.

Editör: Vitrin Haber