Erfelek Belediyesi Kültür Merkezi’nde 2 seans olarak sahnelenen oyun için oldukça profesyonel bir kadro ile yola çıktıklarını belirten Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, “Başta Erfelek Kaymakamımız Murat Mete olmak üzere, Erfelek Belediye Başkanımız Muzaffer Şimşek ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Şahin’e, minik kardeşlerimizi tiyatro ile buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Oyunumuza gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnunuz” dedi.

Sahneden çocuklara da seslenen Yönetmen Enes Cangül, “Her ne olursa olsun cesaretinizden ve doğruluğunuzdan ödün vermemelisiniz. Böyle bir durumda siz olsanız ne derdiniz?” sorusuna çocuklar hep bir ağızdan Kral Çıplak yanıtını verdi.

Tiyatronun çocukların gelişimine büyük katkısı olduğunu belirten Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, “Asıl güzelliğin insanın kıyafetlerinde değil içinde olduğu ve bazen güvendiğimiz kişilerin kendi çıkarları için sizleri yanlış yönlendirebileceği konusunu ele alan oyunda, çocuklarımız tarafından beğenilmesinden mutluluk duyduk Tüm okullarımıza, öğretmenlerimize ve sevgili yavrularımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Hans Christian Andersen’in “İmparator’un Yeni Giysileri” eserinden uyarlanan “Kral Çıplak” adlı müzikli ve danslı tiyatro oyununda Enes Cangül, Erhan Baylan, Şevval Çetin, Osman Can Keyik ve İrem Özdemir gösterdikleri performans ile minik öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Oyun sonunda Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek oyunculara plaket takdim etti. 
Editör: Vitrin Haber