Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Kültürü ve Araştırmaları Derneğince Çanakkale şehitleri anısına Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan “Hasret Dolu Şarkılar Konseri” Sinop Kültür Merkezinde yapıldı.

Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Kültürü ve Araştırmaları Derneği Başkanı Kenan Aral yaptığı açıklamada; “Her zaman olduğu gibi derneğimiz sosyal, sanatsal ve kültürel anlamda etkinliklerinizi yapmaya devam ediyor. Bu defa da yaklaşık 5 aydır Şef İbrahim Kocabıyık yönetiminde çalışmalarını sürdüren koromuz Ata’mızın sevdiği şarkılardan oluşan ve Çanakkale Şehitlerimiz haftası anısına konser düzenledik, konserimiz yoğun katılım oldu ve büyük ilgi gördü” dedi.

Konsere Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ün yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Konser sonunda Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Kültürü ve Araştırmaları Derneği Başkanı Kenan Aral katılımcılara teşekkür ederek derneğe katkılarından dolayı Belediye Başkanı Baki Ergül’e teşekkür plaketi verdi.

Editör: Vitrin Haber