Sinop Halk Eğitim Merkezi ve ASO Tiyatro Topluluğu ve Telvin Sanat Tiyatrosu ‘’22.Uluslararası Tiyatro Festivali’’nde Sinop’u temsil edecek.

Türkiye Tiyatrolar Birliği Karadeniz Bölge Sorumlusu Gülbahar Karaduman’ın yönetmenliğini yaptığı Sinop Halk Eğitim Merkezi ve ASO Tiyatro Topluluğu ve Telvin Sanat Tiyatrosu 27 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ‘’22.Uluslararası Tiyatro Festivali’’nde Sinop’u temsil edecek.
Festivalde Halk Eğitim Merkezi ve ASO Tiyatro Topluluğu Gülbahar Karaduman yönetmenliğinde Emre Kiraz, Tuğba Baş Delier, Kübra Alkan, Elif Toker, Ümmügülsüm Durmaz, Nuray Aydoğan, Esra Trabzon, Berkay Çelebi ve Tolga Namlı’dan oluşan ekip ‘’renkler cumhuriyeti’’  adlı çocuk oyununu sergileyecek.

Geniş kapsamlı düzenlenecek olan tiyatro festivaline farklı ülkelerden ve farklı şehirlerden birbirinden profesyonel tiyatro ekipleri ve hocaların söyleyen Türkiye Tiyatrolar Birliği Karadeniz Bölge Sorumlusu Sinoplu tiyatrocu Gülbahar Karaduman Festival kapsamında gündüz çocuklara çocuk oyunu akşam yetişkinler için tiyatro oyunu sergileneceğini ve katılımcı oyunculara profesyonel hocalar eşliğinde eğitimler verileceğini belirtti. 
 
Editör: Vitrin Haber