Veliaht I ve Veliaht II Romanlarının yazarı Boyabat İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Rabia Bozkurt Memur Sen’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Sinoplu başarı bir genci ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur Sen Sinop İl Temsilcisi Ramazan Çelik, genç yazara hayatında başarılar diledi. Çelik; “İlimizde Lise son sınıf öğrencimizin böyle bir eserinin olduğunu duyar duymaz hemen davet ettik. Kendisi de bu davetimizi kırmayarak kabul etti. Bir öğrencimizin, kızımızın bu başarısından dolayı il olarak gurur duyduk. İlerleyen dönemler de yazarımızdan daha başka eserleri de bekliyor, hayatından başarılar diliyoruz” dedi. 

Genç Memur Sen olarak gençlerin daima yanında olduklarını belirten Genç Memur Sen Başkanı Bünyamin Ak ise, Rabia Bozkurt’un başarılı çalışmalarından büyük gurur duyduklarını ifade etti. Ak; “Genç memur Sen “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi ile özellikle Lise Gençliğini kitapla daha fazla buluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda Rabia kızımızın başarısı küçümsenemeyecek ölçüde önem arz etmekte. Genç memur Sen olarak gençlerimizin her türlü aktivitesinin yanında olmaya ve durmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
Ziyarette kendisine gösterilen ilgi ve alakal için teşekkür eden Yazar Rabia Bozkurt, kendisine gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağını söyledi. Bozkurt; “Bu gün burada öğretmenlerimizle birlikte olmak, eserlerimi onlarla buluşturmak heyecanlanmama ve gururlanmama sebep oldu. Bundan sonra da bu ilgi ve alakaya layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi. 

Ziyaret sonunda genç yazar eserlerini imzalayarak, Memur-Sen Sinop yönetimine armağan etti.

RABİA BOZKURT KİMDİR?
01.03.2003 Boyabat doğumlu olan Rabia Bozkurt, İlkokulu İstanbul’da tamamladıktan sonra Boyabat’a yerleşti ve Lise öğrenimini Boyabat İmam hatip Lisesi’nde tamamladı. Edebiyata düşkün olan Rabia Bozkurt ileride polis olmak istiyor. 

Editör: Vitrin Haber