Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneğinin daveti üzerine Sinop’a gelecek olan Ünlü fotoğraf sanatçıları Burak Şenbak ve Serkan Turaç, fotoğraf tutkunları ile bir araya gelecek. Fotoğraf çekiminin püf noktaları ile ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaşacak olan fotoğraf sanatçıları, merak edilen soruları yanıtlayacak.

Gerçekleştirilecek olan etkinlik hakkında bilgi veren Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği Başkanı Aslı Ozan, 10-11 Kasım tarihlerinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde gerçekleştirilecek olan programa tüm fotoğraf severlerin davetli olduğunu söyledi.

Ozan; “Derneğimizin daveti üzerine Sinop’ta konuk edeceğimiz ünlü fotoğraf sanatçıları Burak Şenbak ve Serkan Turaç, bizlerle deneyimlerini paylaşacaklar. İlk olarak 10 Kasım Cumartesi günü 16:00-20:00 saatleri arasında fotoğraf severlerle bir araya gelecek olan Burak Şenbak, Doğal Işıkta Portre isimli sunumunu gerçekleştirecek. Programın son günü olan 11 Kasım Pazar günü 17:00-20:00 saatleri arasında ise yine başarılı fotoğraf sanatçısı Serkan Turaç, “Görsel Anlatım ve Çekim Çözümleri” adlı sunumunu gerçekleştirecek. Her iki eğitmenimizde fotoğraf çekiminin püf noktaları ile ilgili önemli bilgiler verecekler, merak edilen soruları yanıtlayacaklar. Çevre ve şehircilik il müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilecek olan programa tüm fotoğraf severleri davet ediyoruz” dedi. 
 
Editör: Vitrin Haber