Türkiye'nin balık deposu Sinop'ta hafta sonuna damgasını vuran Lakerda Festivali ardından, etkinliği düzenleyen Sinop Kültür ve Turizm Derneği yönetimi Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Dernek Başkanı Ahmet Çobanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Çobanoğlu bu yıl ikincisi düzenlenen festivalin, yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçiyi ağırladığını söyledi. Çobanoğlu, Lakerda Festivali'ne katkıları için Sinop Belediyesi ve Belediye Başkanı Barış Ayhan'a teşekkür etti. Yerel ve ulusal medyada yer bulan, sanatsal tarihi ve gastronomi yönüyle de dikkatleri üzerine çeken festivali değerlendiren Belediye Başkanı Ayhan ile Sinop Kültür ve Turizm Derneği yönetim kurulu üyeleri planlanan etkinlikler, festivaller ve projeler üzerine bir süre sohbet etti. 

Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Çobanoğlu günün anısına Belediye Başkanı Barış Ayhan'a plaket takdim etti. Belediye Başkanımız Barış Ayhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Çobanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör: Vitrin Haber