2002 yılında Sinop Tarım İl Müdürlüğünden emekli olan Doğan Özdemir daha önce yazdığı ‘Acısıyla Tatlısıyla’ ve ‘Eğrisiyle Doğrusuyla’ isimli kitaplarının ardından ‘Şeytanı Öldürmek’ isimli 3’üncü kitabını yazdı. Özdemir’in 3’üncü kitabı bir hafta içinde raflarda yerini alacak.

BALFİDAN’A İMZALI KİTAP HEDİYE ETTİ
Doğan Özdemir Sinop Şehir Kulübü bahçesinde daha önce birlikte çalıştığı mesai arkadaşı ve Sinop eski Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Balfidan’a, ‘Şeytanı Öldürmek’ isimli kitabını imzalayarak hediye etti.
Sinop Türkeli doğumlu ve veteriner hekim olduğunu söyleyen Özdemir; “Tarım Müdürlüğünden emekli oldum. Sinop’a 1990 yılında Saraydüzü ilçesi, ilçe müdürü olarak geldim ve 1993’te Sinop Merkeze geldim. 2002 yılında emekli oldum. Kliniğim vardı 2002 yılında onu da kapattım. Şuan da hiçbir şey yapmıyorum. Tek yaptığım okumak ve yazmak. Biraz yaşamın keyfini çıkartmak. 
Sevgili dostum birlikte çalıştığımız arkadaşım Rahmi Balfidan ile hem güzel bir sohbet gerçekleştirdik hem de yeni çıkartmış olduğum ‘Şeytanı Öldürmek’ isimli kitabımı imzalayarak kendisine takdim ettim. 2002 yılında emekli olmuşuz neredeyse 20 seneden bahsediyoruz, günler su gibi akıp geçmiş” dedi.  

ROMANIM ÜÇ KUŞAĞIN HİKAYESİNİ ANLATIYOR
Daha önce birbirini takip eden ‘Acısıyla Tatlısıyla’ ve ‘Eğrisiyle Doğrusuyla’ isimli iki kitabında bu zamana kadar olan yaşam öyküsünü ve anılarını anlattığını belirten Doğan Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü; “Birinci kitaptan bir miktar elimizde kaldı, ikinci kitaptan basım evlerinde, kitap evlerinde ve internet üzerinden bulunabilir. ‘Şeytanı Öldürmek’ isimli kitabımda henüz yeni çıktı. Sanırım yakında yayın evlerine de düşecek. Elimde çok az miktarda imzalamak üzere aldım ve isteyen arkadaşlarıma veriyorum. 
Romanımın konusu kısaca insan ve şeytan kavramları üzerinde geçiyor gibi görünse de üç kuşağın yaşam öyküsü ve bir noktada buluşmaları. Burada başlarından geçen bir olayı anlatıyor. İçinde tarihi bilgilerden cinayete kadar çeşitli bilgiler var. Kısaca bu kadarını söyleyeyim. Okuyanlar okudukça kendileri değerlendirirler. Kitabımız bir hafta sonra internet ve kitap evlerinde yerini alacak”.    

  
 

Editör: Vitrin Haber