Yön Engelsiz Sanat Derneği tarafından ve Uşak Üniversitesi Sosyal Hizmet Topluluğu katkılarıyla, Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl 5.’si düzenlenen Engelsiz Sanat Ödülleri Töreni, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Yurtdışında ve Türkiye’de bir çok kurumdan  drama eğitimi alan  ve alanında birçok başarılı projeye imza atan ve ilimize sayısız ödül kazandıran Sinop Telvin Sanat Akademi Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman Karslı’ya  bir ödül de Uşak’tan geldi. Başarılı tiyatrocu, engelsiz sanat ödülleri kapsamında Aydan Bol Özel Jüri ödülüne layık görüldü. 
Yurtdışında ve yurtiçinde sanat festivalleri ve fuarlarda Sinop’u temsil eden Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman Karslı, bu başarının bireysel değil bir ekip işi olduğunu belirterek, kendisi ile birlikte emek harcayan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.  Karslı; “Tiyatro ve sanata dair birçok organizasyonda olduğu gibi bu gururu çalışmalarımızın bir karşılığı olarak görüyorum. Sinop’ta sanat yapan bir kurum olarak bu tarz ödüllere layık görülmemiz, doğru yolda yürüdüğümüzün tescilidir. Biz her zaman söylüyoruz başarı tesadüf değildir. İlimize böyle güzel bir ödül kazandırdığım için çok mutluyum” dedi.

Editör: Vitrin Haber