Bahçeşehir Koleji tarafından, müzik ve şiir dinletisi etkinliği düzenledi. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden rehber öğretmeni Özlem Coşkuner anısına düzenlenen etkinlikte, duygu dolu anlar yaşandı. 

Sinop Kültür Müdürlüğü Salonunda yaklaşık 500 kişinin izlediği etkinlikte Bahçeşehir Koleji öğretmen, personel, öğrenci ve velileri sahne aldı. “Şiirin Özlem Hali” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Altunsoy, Özlem Coşkuner’i özlemle andıklarını söyledi. Altunsoy; “İnsana bahşedilen en değerli armağanlardan biri sözdür ve sözün de en güzel hali şiirdir. Çünkü şiir az sözle çok şey anlatmak, damlalara deryaları okyanusları sığdırabilmektir. İşte aramızdan melek olup uçmuş olan bu kardeşimiz de kısacık ömrünü bir şiir tadında yaşadı ve arkasında herkese nasip olmayacak bir sevgi ve dostluk deryası bıraktı”  dedi. 

Törende daha sonra Bahçeşehir Koleji personel, öğretmen öğrenci ve velilerinin okudukları şiirler, söyledikleri şarkılar ve sergiledikleri performanslarla izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Tören sonunda sahneye çıkan Okul Kurucusu ve merhum öğretmen Özlem Coşkuner’in çocukluk arkadaşı Barış Mert’in Özlem Coşkuner’in vefat ettiği gün yazdığı satırları izleyicilerle paylaşması salonda bulunan herkesi duygulandırdı. 

Tören CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Bahçeşehir Koleji Kurucusu Barış Mert’in Özlem Coşkuner’in kardeşi Özgür Deniz Coşkuner’e Bahçeşehir Koleji Güvenlik Görevlisi Eren Bostan tarafından yapılan karakalem tablo hediye etmeleriyle sona erdi.

 

Editör: Vitrin Haber