AFAY isimli Türk bilim adamları tarafından yaratılmış bu özel teknik atölye, workshop ve seminer etkinlikleriyle yüzlerce katılımcıya aktarıldı. Kendine özgü öğretilerle odaklanma, farkındalık, yaratıcılık ve zeka gelişimi alanlarında çocuk yaştan erişkin yaşa kadar büyük bir yelpazeye ilham veren AFAY, Türk bilim adamı müzikolog Furkan Balategin Eroğlu tarafından 2010 yılında yaratılmış.

Sıradışı Beyin Seti Nedir?

AFAY tekniği ile hazırlanmış “Extraordinary Brain” isimli uluslararası proje Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünya genelinde binlerce kullanıcı ile buluşmuş. Bu proje ile odaklanma, farkındalık, yaratıcılık ve zeka gelişimi gibi alanları besleyecek müzikler ile uluslararası bir çok eser yayımlanmış. Projenin Türkçe ismi olan “Sıradışı Beyin” ve “Sıradışı Beyin Seti” çalışmaları ise  çeşitli kurum, kuruluş ve özel topluluklarla gerçekleştirilen etkinlikler ile İstanbul, Ankara, Sakarya vb. büyükşehirlerde her yaş grubundan insana ilham olmaya devam ediyor.

AFAY eserinin resmi web sitesi www.afay.net adresinden edindiğimiz bilgiye göre:

AFAY Nedir?

AFAY© odaklanma, farkındalık, yaratıcılık, işitsel becerilerin keşfedilmesi ve geliştirilmesi, zekâ gelişimi, kişisel gelişim, misyon ve vizyon kazanımı, itibar ve algı yönetimi, markalaşma ve marka yönetimi, yaratıcı ve etkili konuşma, yaratıcı ve etkili yazma, müziğin insan psikolojisine etkileri, müzik pedagojisi, müzik terapi, odaklı müzik üretimi, ileri müzik prodüksiyonu ile müziğin etki alanının genişletilmesi, sahne sanatları, müzik üreticiliği ve yayıncılığı, söz yazarlığı, bestecilik, aranjörlük ve ilgili konular üzerine kendine özel yöntem, teknik ve öğretiler içeren 2010 yılında yaratılmış uluslararası yayınlara sahip yasalar nezdinde koruma altına alınmış bir ilim eseridir.

AFAY tekniği, öğretileri ve tüm eser içeriği "5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu" kapsamında hukuki koruma altındadır. AFAY© eseri içeriğinde yer alan öğretilerin dijital, gerçek mekan vb. platformlarda eser sahibi/sahipleri'nin yazılı izini dışında umuma açılması, eser içeriğinin şahsi kullanım alanı dışında ikinci şahıslara ya da firmalara aktarılması Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suç teşkil etmektedir.

Advertorial haber

Editör: Vitrin Haber