Sinop’ta yaşayan 9 yaşındaki Defne Ezgi Gökmen, 1 buçuk yaşında başlayan resim çizme merakını açtığı kişisel resim sergisi ile taçlandırdı.

Küçük yaşlarda eline aldığı kalem ile evlerinin duvarlarına resimler çizmeye başlayan minik Defnenin yeteneğini fark eden ailesi, kızlarının bu yeteneğini geliştirebilmesi için ona büyük destek verdi. Özel resim eğitimleri ile çizimdeki yeteneğini artıran İlkokul 3. Sınıf öğrencisi Defne Ezgi Gökmen, son 1 yılda yaptığı resimleri düzenlenen kişisel resim sergisi ile Sinopluların beğenisine sundu.

Sinop Kültür Merkezi salonunda açılan sergide 46 adet resim sergilenirken bu resimlerin çoğu portre türü çalışmalardan oluştu.

Sergi açılışında bir konuşma yapan küçük ressam Defne Ezgi Gökmen, başta ailesi olmak üzere kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Gökmen; “Bu özel günde yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.  Annem ve babama, ben daha 1 buçuk yaşındayken ilk resimlerimi evimizin duvarlarına yapmama izin verdikleri ve beni bu konuda destekledikleri için, sınıf öğretmenime 3 yıl boyunca bana verdiği destekleri için, sevgili dedeme sıkılmadan saatlerce benimle n-birlikte resim yaptığı için, Didem ve Rukiye öğretmenlerime resmin kapılarını bana açtıkları için çok çok teşekkür ederim. Ben, resim yapmaktan her zaman keyif aldım. En güzel anım resim çizdiğim anımdır. Benim için hayat kadar önemli olan tek şey resimdir. Bugün açtığım kişisel resim sergimde yaptığım resimleri sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz” dedi.

Yoğun ilgi gören resim sergisinde yer alan çalışmaları inceleyen katılımcılar, minik Defne’yi ve ailesini tebrik etti.

Editör: Vitrin Haber