Final mücadelesini Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Türkiye Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda  Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve  Modi Spor Kulübü Başkanı Ersan Ercan  izledi.
Sinop’ta bu ve benzeri etkinliklerin yapılıyor olmasından mutluluk duyduğunu belirten Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, “Sinop’un gerek bilardo alanında gerekse diğer spor alanlarında Türkiye bölge şampiyonaları, Türkiye şampiyonları hatta uluslar arası şampiyonaları yapabilecek donanım ve altyapıya sahip olduğunu ve bu tip organizasyonları kaldırabilecek kapasiteye sahip olduğumuzu söylemek istiyorum diyerek, turnuvada emeği geçenlere ve dereceye giren sporculara teşekkür ederim" dedi.
Bilardo İl Temsilcisi Derya Özdemir: “01-02 Aralık 2012 tarihleri arasında 12 ilden 64 sporcunun katıldığı 3 Bant Bilardo Şampiyonasında, öncelikle bu turnuvanın gerçekleşmesinde katkıları olan Sinop Valimiz Sayın Dr. Ahmet Cengiz'e, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Çelik'e ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.
İl Temsilcisi Özdemir; "Bu tür organizasyonların Sinop’u en iyi şekilde tanıtabilme ve bölge halkının misafirperverliğini gösterebilme açısından önemli fırsatlar olarak görülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Bu denli geniş kapsamlı organizasyonların, ülkenin her köşesinde yaşayan insanlar arasındaki dostluğu ve kardeşliği pekiştiren sosyal ve sporsal aktiviteler olduğunu belirten Yavuz, ilgili kurum ve kuruluşların desteği ve halkın göstereceği ilgi ve alaka ile bu tür organizasyonların ilerleyen zamanlarda da tekrarlanabileceğini" ifade etti.
Turnuva sonrası düzenlenen ödül törenine dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca Ödül törenin ardından Vali Dr.Ahmet Cengiz’e ve Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'e katkılarından dolayı plaket verildi. 

Editör: Vitrin Haber