15 Temmuz darbe girişimi değil Feto'nun Humeynivari baskıcı rejiminin kurulması için devrim girişimi idi. Feto Humeyni olamadı ama hırsları yüzünden ülkesini ve insanlarini kahpece ateşe atan hain Neron olmayı başardı. Megaloman kişilik Fethullah Gülen "Kainat Imamı" olmak isterken "Kainat Çıbanı" olmayı başarmış bir haindir. Tarihte islam dünyasından bazı hainler çıkmıştır. Ama dinine ve milletine Fethullah Gülen kadar ihanet içinde olan bir başka kişiyi tarih yazmamıştır. Hala o meluna destek verenler de şeytanın uşaklarıdır.  Feto Pensilvanya'da korkak bir kedi gibi yaşamaya devam ediyor. Arkadan kalleşçe oyun çeviriyor. Adam gibi çıkıp ben yaptım diyemiyor. Tarihe hain bir takiyyeci olarak geçti.

Ben yıllardır bu hain örgütle ilgili fikirlerimi bir çok değişik kanaldan açıkça paylaştım. Ben bir dost olarak defalarca yüksek sesle uyarılarımı yaptım. Vatan haini olmakta direnecekler için artık yapabileceğim bir şey yok. En sevdiğim dostum olsa tanımam. Korkan varsa Fetö/Pdy'den ve eli kanlı liderinden değil vatan haini olmaktan korksun.

Feto millete külah giydirmeye kalkarken Kardinal külahını başında buluverdi. Islam için ortaya çıkıp tarihsel olarak Islam'ın bayraktarı olan Türkiye'ye kefen biçmeye çalıştı. Haçlı seferlerine aslanlar gibi karşı durmuş bu millete içerden darbe vurma hainliği ona nasip oldu. Döktüğü kanda boğulacak. Zaman geçtikçe bu hainin talimatıyla işlenen tüm kirli cinayetler aydınlanacak. Hep birlikte göreceğiz. 

Sınav sorularını çalarak bir şey olanlardan, abilerinin himmetiyle hak etmediği yerleri işgal edenden "Altın Nesil" olmayacağını ve "Asım'ın Neslinin" bu aslında "Teneke nesli" bir sillede yere serecek güçte olduğunu herkes öğrendi. Pensilvanya vaizi valizini hazırlasın.

Çocuklarımıza verebileceğimiz en büyük miras onları açık fikirli yetiştirmek ve özgüven sahibi olmalarını sağlamaktır. Ağlamaklı bir ses tonuyla konuşan aslında terör örgütü kurmuş paranoyak bir meczup vaize inanların ebeveynleri kendilerini sorgulamalılar. Çocukları mümkün olduğunca başta milli ve dini kaynaklarımız olmak üzere fazla sayıda ve farklı kültürel kaynaklardan besleyerek yetiştirmeliyiz. Yoksa bir gün bakarız ki bir deli Allah, kitap diyerek çocuklarımızı elimizden kapmış ve birer mankurta dönüştürmüş olabilir. İş işten geçtikten sonra yapacağımız ah vah ne bizi ne çocuğumuzu kurtarır. Çocuk eğitiminde herkes üzerine düzen vazifeyi yerine getirmeli.

Feto'yu hala hoca kabul edenler var. 40 yıldır bu hain tarafından dini duyguları sömürülerek zehirlenen insanlarımızın kısa sürede tamamen kurtulmasını beklemek yanlış olur. Devletimizin bürokraside yuvalanmış ana pislikleri temizledikten sonra Fetö/Pdy ile değişik derecelerde ilişkisi olmuş kişiler için rehabilitasyon ve topluma kazandırma programları düzenlemesi ve mümkün olduğunca geri kazanım sağlaması gerekir. Örgüt içerisinde öyle çekirdek bir kesim var ki üzülerek belirteyim bunların kurtulmaları mümkün değil. Feto ölmeden mankurta dönüşen bu insanların geri kazanımı mümkün gözükmüyor.

Bürokrat kılığına girmiş Feto'nun hain uşakları yıllarca eğitim ve yurt yatırımlarının önünü keserek fakir Anadolu insanlarını mecbur Fetö dersanelerine gitmeye ve yurtlarında barınmaya mecbur etti. Amaç hain terör örgütüne militan kazandırmaktı. Bu hainlerden ayrıca hesap sorulmalı. Yeni dönemde devletimizce bu hainlerden doğan geri kalmışlık konusunda hızlıca adımlar atılarak boşluklar giderilmeli. Barınma, beslenme, ulaşım gibi eğitim masrafları olabildiğince bedelsiz  devletçe verilmeli. İnsanlar örgütlere mahkum edilmemeli.

Sosyal hayatın çok zayıf olduğu Anadolu'da kahvehaneden, piknikten yada misafirlikten başka gidecek yer bulamayan insanların önemli bir kısmı Feto gibi hainlerin sözde Islam adına kurdukları yapılara kapılmaktadır. Anadolu'da sosyal hayatın canlanması için merkezi hükümetimiz havuz, gençlik merkezi , kültür merkezi gibi büyük alt yapı yatırımlarına ağırlık verirken Büyükşehir Belediyeleri ve yeniden yapılandırılacak Kültür Bakanlığı ise küçük ilçelere ve  belediyelere konser, seminer, konferans, sinema, tiyatro gibi kültürel içeriklerle destek vermelidir. Sosyal hayat geliştikçe insanlarımızı bu tip terör örgütlerinin pençesine düşmekten kurtarabiliriz.
 

Yaşanan her şey bir tarafa olsa da milletimiz asla  ümitsiz olmasın. Hain Feto'nun kalleş oyunu ile Türkiye'miz şu anda zor günler geçiriyor olsa da içimizde ki hain teröristlerden temizlenmemizle ülkemiz tekrar atağa geçecektir. Güzel günler tüm ülkemize ve gönül coğrafyamıza yakında gelecek. 2023 ve 2071 hedeflerine inşallah daha da iyi bir dereceyle ulaşacağız. Altı aya kalmaz ülkemiz bir çok temel sorununu çözmeyi başarmış, gelecege ümitle koşan bir ülke olacak. Lütfen sabredelim. Devletimize ve devletimizin başı Cumhurbaşkanımıza güvenelim, destek verelim