Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği arasında düzenlenen "Kadın Çiftçi Eğitimi" programı kapsamında Erfelek’te kadın çiftçilere yönelik eğitim programı düzenleniyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği arasında imzalanan "Kadın Çiftçi Eğitimi" iş birliği protokolü, Erfelek’te kadın çiftçilere yönelik eğitim programı düzenleniyor. Erfelek Ziraat Odası Toplantı Salonunda 16-20 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kadın Çiftçi Eğitimi ile kırsal alanda yaşayan ve çiftçilikle uğraşan kadınlara, Toplumsal Cinsiyet Eğitimi ve Kadın Hakları, Seracılık, Süt Sağım Teknikleri ve Hijyen, Kooperatifçilik ve Kadın, Girişimcilik Liderlik ve Kadın konulu eğitimler verilecek.

İlki dün saat 11:00 da Erfelek Ziraat Odası Toplantı Salonunda başlayan eğitim programında kadın çiftçiler, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konusunda, uzman isimlerden bilgiler aldı.  17-18-19-20 Mart tarihlerinde devam edecek olan eğitim programı teknik gezi ile sona erecek. 
 
Editör: Vitrin Haber