Aydın'da "Enerjisa Üretim 3x3 Cup" basketbol turnuvası yapıldı Aydın'da "Enerjisa Üretim 3x3 Cup" basketbol turnuvası yapıldı

JA Solar, BAE’deki imkânları kısıtlı güneş enerjisi çalışanlarına iftar yemeği verdi.

Ramazan ayı boyunca JA Solar, stratejik ortağı Power n Sun(PNS) ile birlikte, şirketin Birleşmiş Milletler’in SDG1 (Yoksulluğa Son) ve SDG2 (Sıfır Açlık) girişimlerini destekleme çabalarının bir parçası olarak, BAE’deki güneş enerjisi sahalarında çalışan yoksul insanlara iftar yemeği bağışladığını duyurdu. Ramazan ayı boyunca şirket gönüllüleri, yemeklerin organize edilmesi ve dağıtılmasında aktif olarak yer alarak yardım girişiminde önemli bir rol oynadılar.

Yapılan açıklamaya göre şirket, Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini pratik eylemlerle destekliyor. Yıllardır yoksulluğun azaltılması, afet yardımı ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek için diğer kamu refahı çalışmalarına aktif olarak katılıyor. ‘100 Umut İlköğretim Okulu Bağış Projesi’, ‘Yoksullukla Mücadele Eden Katarakt Hastalarına Aydınlık Projesi’ ve ‘10.000 İhtiyaç Sahibi Öğrenciye Maddi Yardım Projesi’ni halkın yararına gerçekleştirdiği 3 büyük yardım projesi arasına dahil etti.

Kaynak: iha