SİYASET

İYİ Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı

Sinop İl Merkezinde yerel seçimlere İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları ile giren İYİ Parti Sinop İl Teşkilatı, Sinop’u karış-karış dolaşarak yerel seçimler için vatandaşlardan destek istiyor.

İYİ Meclis İYİ Gelecek sloganı ile seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Sinop teşkilatı, ziyaretlerini sürdürüyor.
İYİ Parti Sinop İl Başkanı Hasan Aslan; ’31 Mart 2019 Yerel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 2 aydır yoğun bir tempo ile seçimlere hazırlanıyoruz. Sinop’ta İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Adaylarımızla seçime giriyoruz” dedi. 

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA BARIŞ AYHAN’I DESTEKLİYORUZ
Belediye Başkanlığında ise aday çıkartmayarak, Millet İttifakının adayı olan Barış Ayhan’ı desteklediklerini belirten Aslan; “Yoğun bir çalışma ile Sinop’ta tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Vatandaşlarımızdan iyi tepkiler aldık, iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyor vatandaşlarımıza güveniyoruz. Meclis adaylarımızın Belediye meclisi ve il genel meclisinde denetim görevini en iyi şekilde yapacaklarından eminiz. Bizler onlara güveniyoruz, Sinop halkının da güvenmesini istiyoruz. Kalan son 2 günü de ılımlı, olumlu güzel bir şekilde geçirmek istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Adaylarına destek bekliyoruz. Destekleri Sinop adına güzel olacak, iyi olacak, hayırlı olacaktır” diye konuştu.