İstanbul’da faaliyet gösteren Dikmen Büyük Kızık Köyü Derneği tarafından etkinlik düzenlendi.

Kağıthane’de düzenlenen etkinlikte İstanbul’da yaşayan Sinoplular bir araya geldi. 

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar ve Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker'in de katılım gösterdiği etkinlikte konuşan Sinop Dikmen Büyük Kızık Köyü Dernek Başkanı İsmail Gül, derneğin, İstanbul’da yaşayan 2 bin köy halkına hizmet verdiğini söyledi. Gül; “Kagıthane Hürriyet Mahallesindeki Sinop Dikmen Büyük Kızık Köyü Dernek Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz merasimimize katılarak bizleri onurlandıran AK Parti Sinop İl Başkanımız Uğur Giresun'a, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy'a, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar'a, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker'e, Gerze İl Meclis üyesi Ahmet Burma'ya, Dik-Def Onursal Başkanı Hasan Güleryüz'e, DUDEF Genel Başkanı Halil İbrahim Aktan'a, İş İnsanlarımıza, Faik Yüksel'e, Proaktif Fuarcılık şirketi Sahibi ve Derneğimizin kurucusu Hüseyin Şahin'e ve ismini sayamadığım STK başkanlarımıza ve Derneğimizin tüm üyelerine yapmış olduğumuz etkinlikte bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyoruz.

Büyük Kızık Köyü Derneğimiz İstanbul'da Kâğıthane ve Sultanbeyli'de kendi mülkü olan iki adet mülküyle İstanbul'da yaşayan 2 bin köy halkına İl Derneği gibi hizmet ediyoruz.
Üyelerimiz için yapmış olduğumuz etkinlikte derneğimizin her zaman yanında olduklarını, verdikleri kalbi ve samimi destekleri için tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz'' dedi. 

Etkinlikte söz alan Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar “İstanbul'da bulunan Büyük Kızık Köyü Derneğinin bu kadar güçlü oldugunu görmek belediye başkanınız olarak çok mutlu oldum, Dikmen'de her zaman açık kapınız var, birlikte daha güçlüyüz dedi. 
Gerze Beledi Başkanı Cevat Şensoy; “Dikmenli hemşehrilerimizle bir arada bulunmak bizi mutlu etti, Gerze'mizin nüfusunda kayıtlı kayda değer Dikmenli hemşehrimiz var” dedi. 

Etkinlikte son olarak söz alan Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker; “Dikmenli hemşehrilerimiz köylerine giderken Saraydüzü ilçemizden geçiyorsunuz sizlerin ilçemizde zaman geçirmenizi ve ağırlamak isteriz” dedi.


 

Editör: Vitrin Haber