Geçtiğimiz günlerde Gerzeli İşadamı Hüseyin Yüksek'in "fon oluşturulması, ardından da bu fonun dar gelirli, evlerinden çıkamayıp işlerine gidemeyen ve mağdur olan vatandaşlara eşit bir şekilde dağıtılması"na yönelik Sinop'taki devlet otoritesine yönelik yaptığı çağrı, ulusal boyutta hayat buldu. Aynı çağrıyı ülke genelinde yapan Başkan Erdoğan'ın başlatmış olduğu 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyası toplumun her kesiminden büyük ilgi gördü. 

BİZ BİZE YETERİZ
Gerzeli İşadamı Hüseyin Yüksek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasını yürekten desteklediklerini belirterek: “Şüphesiz ki bu kampanya ile, paylaşmanın ve dayanışmanın önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Bu ülkenin insanları olarak verilen mücadelenin yanında yer almamız halinde biz bize yeteriz" dedi.

VAKİT SAMİMİCE YARALARI SARMA VAKTİDİR
Hüseyin Yüksek sözlerini şöyle sürdürdü: "Tüm dünyayı saran koronavirüs tehdidine karşı evdekal hayattakal talebi kapsamında evinden çıkamayan ve dar gelirli olan, ekonomisi kısıtlı olan vatandaşlarımıza yaşadığımız kent Sinop olması hasebiyle, her şeyin devletten beklenmeyeceği gibi şahsım Gerzeli iş insanı olarak Kaymakamlığımızın Başkanlığında toplanacak olan Gerze’deki iş adamlarımızdan bir fon oluşturarak, toplayacağımız bütçenin dar gelirli evlerinden çıkamayıp işlerine gidemeyen, mağdur olan vatandaşlarımıza eşit bir şekilde dağılımını sağlayalım ve bunu Sinop’un bütün ilçelerinde yapalım demiştim. Sayın Cumhurbaşkanımız bu saat itibari ile bu talimatı vermiştir. Bu konuda benim göstermiş olduğum hassasiyeti herkesten samimi bir şekilde görmek istediğimi tüm kalbimle ifade ediyorum. Vakit samimice yaraları sarma vaktidir" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber