Gerze Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. 

Çevre temizliğinden, park ve bahçelere, alt yapıdan üst yapıya kadar birçok alanda çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak 19 Mayıs Mahallesi Gonca Sokak’ta çalışmalara başladı. 

Bölgede başladıkları çalışmada büyük mesafe kat eden belediye ekipleri, en kısa sürede çalışmaları tamamlayıp bölgede yolu yapılmamış sokak tanımını ortadan kaldırmayı hedefliyor. Ölçümlerin yapıldığı bölgede zemini düzlemelerinin ardından kum serme işlemine koyulan ekipler, ilk olarak bordür taşı işlemlerine başlayarak Tabaktaş Caddesi’ne kadar ilerledi. Ardından kilit parke taşı işlemlerine koyulan belediye ekipleri büyük mesafe kat ettikleri çalışmalarda sona yaklaştı.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kalfaoğlu ile gerçekleştirdiği ziyarette çalışmalarda gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine de açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Cevat Şensoy, bölgedeki çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Şensoy; “19 Mayıs Mahallesi’nde eksiklik olarak gördüğümüz alanlardan bir tanesi Gonca Sokak’ın yolunun yapılmamış olmasıydı. Her gün ilçemizi dolaşarak eksiklikleri not ediyorum ve bu hususta çalışmalarımıza yön veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde başladığımız çalışmalarda büyük yol aldık. Tabaktaş Caddesi’ne kadar olan bölgeye bordür taşı koyan ekiplerimiz bu sayede olumsuz hava koşullarında vatandaşlarımızın bahçelerinin ve dairelerinin etkilenmesini engelledi. Hızla devam eden çalışmalarda kilit parke taşı işlemlerini biran evvel bitirip yolu hizmete açacağız” dedi.


 

Editör: Vitrin Haber