Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksek Okul Yardımlaşma Dayanışma ve Geliştirme Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri Fatih Ergün, Dursun Kaptan, Selçuk Pepenoğlu ve Kemal Çelik Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Ahmet Özbek’de hazır bulundu.
Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut yeni yönetimin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, Fakülte ve Yüksek Okul Yardımlaşma Dayanışma ve Geliştirme Derneğinin okulla Gerze halkı arasında bir köprü vazifesi görmesini istedi. 

Turgut,  25 Öğretim Elemanı ve 400’ün üzerinde öğrenci ile eğitim öğretime devam ettiklerini, 2013’ün ilk çeyreğinde yeni ek binaların yapımına başlanılabileceğini tahmin ettiğini belirtti. 

Hedeflerinin, yeni bölümler açılmasını sağlamak, öğrenci kapasitelerini 1000’lere çıkarmak ve Gerze’nin büyümesine ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu sözlerine ekledi. 

Dernek Başkanı Fatih Ergün, amaçlarının yeni dernek üyelerini tanıştırmak ve bundan sonra Gerze Meslek Yüksek Okuluna ne tür katkılarının olabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunmak istediklerini vurgulayarak, hedeflerinin yeni bir yurt yapımı noktasında yönetime destek olmak olduğunu belirtti.

Editör: Vitrin Haber