Vali Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu, Hakkari’nin Çukurca İlçesi Çağlayan Karakolunda görev yapmakta iken 1994 yılında Şehit olan Jandarma Er Ertan Yılmaztürk’ün ailesini ziyaret etti.
 
Vali Erol Karaömeroğlu Kurban  Bayramı münasebetiyle gerçekleştirdiği ziyarette, Devlet olarak şehit ailelerimizin her daim yanında olduklarını ifade etti.
 
Şehit J. Er Ertan Yılmaztürk’ün ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın sonrasında Şehidimizin  ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu,  Şehidimizin ailesinin Kurban Bayramlarını kutladı. 
Vali Erol Karaömeroğlu,  Şehidimizin cebinden çıkan paralar ile Köyüne yaptırılan çeşmenin en kısa sürede yeniden  tamirat ve restoresinin yapılacağı müjdesini Şehidimizin annesi Havva Yılmaztürk’e verdi.  
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu’nun Şehit J. Er Ertan Yılmaztürk’ün ailesini ziyaretine, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Başakcı, İl Emniyet Müdür V. Alpaslan Özdağlı  ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Harun Köksalan katıldı.

Editör: Vitrin Haber