Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Dikmen’e gitti. İlk olarak Dikmen İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ömer Karaoğlu’nu burada İlçe Kaymakamı Dilara Şenoğlu ve İlçe Protokolü karşıladı. 

Karşılama sonrasından Kaymakamlık makamına geçen Vali Karaömeroğlu, İçişleri Bakanlığının Eylül ayında yayımlanan son Kaymakamlar kararnamesi ile Dikmen Kaymakamı olarak atanan Dilara Şenoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Vali Erol Karaömeroğlu, Dikmen İlçesi’nin genel durumu hakkında Kaymakam Şenoğlu’dan bilgiler aldı.

Vali Erol Karaömeroğlu, Kaymakamlık ziyareti ardından Dikmen Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Burada başkanlık makamında Başkan Adanan Acar ile bir araya gelen Vali Erol Karaömeroğlu, Dikmen Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 
Vali Erol Karaömeroğlu, Başkan Acar’a çalışmalarında başarılar diledi. 

Vali Erol Karaömeroğlu’nun Dikmen ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette İl İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Başakcı, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu ve İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Ahmet Tam da hazır bulundu.
 

Editör: Vitrin Haber