Türkeli ilçe emniyet müdürlüğü tarafından, yaz aylarının gelmesiyle birlikte artış gösteren araç yoğunluğu nedeniyle denetimler sıklaştırıldı. 

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Türkeli’de gurbetçilerin yoğunluğunun artması ve bu artışla birlikte trafik yoğunluğunda da artış yaşanması sebebiyle ilçe emniyeti tarafından çeşitli tedbirler alınıyor. Tescilsiz ve sürücü belgesiz motosikletlere yönelik denetimlerin artırıldığı uygulamalarda, kazaya bağlı yaralanma ve ölümlü olaylar meydana gelmemesi için emniyet kemeri uygulaması da yapılıyor.

Ayrıca şehir içinde yaşanan yoğunluk nedeniyle park yasağının uygulaması yapılacağı, şehir içinde yasaklanan yerlere park etmiş araçlar uyarılarak 10 dakikadan fazla kalan araçlara cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Sürücüler kısa süreli beklemelerde alışveriş ve benzeri beklemelerde dörtlülerini yakmak suretiyle bırakmaları, “Engelli Araç Park” yerlerine araç park etmemeleri konularında uyarılırken, gece saatlerinde ise trafik kontrollerinin artırılarak alkol kontrolleri yapılacağı bildirildi.
Editör: Vitrin Haber