Türkeli Kaymakamlığı tarafından yoğun kar yağışı dolayısıyla yoğun mesai yapan karla mücadele ekibine teşekkür yemeği verildi.

Türkeli İlçesinde bir restoranda  düzenlenen yemekte konuşan Türkeli Kaymakamı Aydın Göçer, yoğun bir çalışma dönemi geçirildiğini dile getirerek, "Ekibimizin her biri elinden geleni yaparak mesai saati mefhumu gözetmeksizin çalıştı. Her şey tabi ki mükemmel gitmedi, bir takım aksaklıklarımız da oldu. Bunlar normaldir. Önümüzdeki çalışmalarda yaptığımız yanlışlıkları ve eksiklikleri değerlendireceğiz, tekrarını yapmamak adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Veysel Şahin’de İl Özel İdare personeline teşekkür ederek, olağanüstü gayret gösterildiğini söyledi. Dirayetli duruşla karla mücadelede yüzde 90'lık memnuniyet ortaya çıkardıklarını anlatan Şahin, başarıyla yürütülen bir karla mücadele olduğunu kaydetti.
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Işık 30 yıldır ilçede bu kadar fazla kar yağışı görülmediğini vurguladı.
Özel idarenin işinin sadece güzergah belirleyip yol açmak olmadığına dikkati çeken Işık, "Hamile bayanlardan, diyaliz hastaları ve acil çağrılara kadar hepsi için karlı yolları açma mücadelesi verdik. Bunların arasında en hızlısını ve en makulünü acil olarak yapmaya çalıştık. Yüzde 100'lük bir memnuniyeti sağlamak tabi ki imkansız, herkes kendi penceresinden bakıyor. Özellikle köy muhtarlarımızdan sizin adınıza teşekkürler aldık. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
AA

Editör: Vitrin Haber