Türkeli ilçesine bağlı Sarmaşık köyünde 6. Bayram Şenliği düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen şenlikte renkli anlar yaşandı.

Çayırova Türkeli ilçesi Sarmaşık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Sarmaşık Köyü'nde organize edilen 6. Bayram Şenliği coşkulu geçti.
Yaklaşık 700 kişinin katıldığı şenliğe, çevre köylerin muhtarları ve dernek başkanlarının yanı sıra, çok sayıda vatandaş katıldı. Şenlikte çuval ve halat çekme yarışlarında keyif dolu anlar yaşandı. 700 kişiye keşkek ikramının yapıldığı şenliğin yarışma bölümünde derece alan gençlere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Şenlik hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Zekeriya Demirkıran şenliğe ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Demirkıran; "Her yıl yapmayı düşündüğümüz şenliğimizde bizler için önemli olan, köyümüz insanını bir araya getirerek hoşça vakit geçirmek. Her yıl tatilimizi memleketimizde geçirerek bu tür etkinliklerle daha güzel vakit geçiriyoruz. Bu yıl katılım oldukça yüksekti. Şenliğe katılımlarından dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber