Türkeli Ülkü Ocaklarında başkanlık değişimi gerçekleşti. 3,5 yıldır Türkeli Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Ozan Kaya, görevini Cesur Şentürk’e devretti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın onayı ile Türkeli Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Cesur Şentürk, Sinop Ülkü Ocakları Başkanı Çağdaş Türkmen, MHP Türkeli İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve MHP Türkeli İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen törende görevi devraldı.

Bu önemli görev almaktan büyük onur duyduğunu belirten Türkeli Ülkü Ocakları Başkanı Cesur Şentürk, görevi devraldığı Mehmet Ozan Kaya’ya bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Şentürk; "Türkeli Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini gün itibariyle devir almış bulunmaktayım. Mehmet Ozan Kaya kardeşime davaya vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkürü borç bilirim. Şahsımı bu kutlu göreve layık gören başta Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Bey'e ve Sinop Ülkü Ocakları Başkanım Sayın Çağdaş Türkmen Bey'e teşekkür ederim. 

Bu özel günümde yanımda olan ve Ülkü Ocaklarına olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Başkanım MHP İlçe Başkanı Sayın Ayhan Yılmaz'a MHP ilçe teşkilatına ve geçmiş dönem Ülkü Ocakları Başkanlarıma ayrıca teşekkür ederim. Bu kutlu davaya hizmet etmek benim için ayrı bir gurur, ayrı bir onurdur. Bu gururu bugünden itibaren ömrümün sonuna kadar yaşayacağım. Devraldığım bayrağı daha ilerilere taşımayı Allah bize nasip eder inşallah. Sorumluluklarımızın farkında olacağımızdan, elimizden geleni ardımıza koymayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. Allah yolumuzu bahtımızı açık eylesin inşallah. Var olsun Ülkü Ocakları" dedi. 

Editör: Vitrin Haber