Türkeli ilçesine büyük bir ivme kazandıracak olan Türkeli-Çatalzeytin sahil yolunda hummalı bir dizi çalışma yürütülüyor. Sinop Milletvekili Nazım Maviş'in adım adım takip ettiği yol yapım çalışmalarının, en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Toplam uzunluğu 17 bin 650 metre olan Türkeli-Çatalzeytin sahil yolu, aynı zamanda Türkeli'nin tarihindeki en büyük proje olma özelliğine sahip.

TÜRKELİ-ÇATALZEYTİN YOLU SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ
Türkeli Çatalzeytin sahil yolu çalışmaları son sürat ilerlerken, Sinop Milletvekili Nazım Maviş tarafından yolun son hali ve devam eden yapım çalışmaları kamuoyu ile paylaşıldı.

Türkeli-Çatalzeytin sahil yolunda, deniz doldurma işlemi, asfaltlama, köprü, viyadük ve ve yol yapım çalışmaları hazırlanan video filmi ile saniye saniye görüntülendi. 

Türkeli-Çatalzeytin yolunun tüm hızıyla devam ettiğini belirten Maviş, projenin Türkeli'ne değer katacağını ifade etti.

Yolun en kısa sürede hizmete açılmasını planladıklarını dile getiren Maviş, "Türkeli'mizi hak ettiği bir projeyle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Yolumuzun tamamlanması ile birlikte Türkeli'miz sosyal ve ekonomik olarak önemli bir ivme kazanıp hak ettiği noktaya gelecektir. Hazırlanan video filmi ile hızla devam eden yol yapım çalışmalarımızı değerli Sinoplu hemşerilerim ve kıymetli basın mensuplarımız ile paylaşmak istedik. Yolumuzun Türkelili hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İşte Türkeli ilçesine değer katan Çatalzeytin-Türkeli sahil yolunun görüntüleri...
TIKLA İZLE
 
Editör: Vitrin Haber