Türkeli Tüm Engelliler Derneği, dernek binasında 2. olağan kongresini gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Hayriye Filiz’in aday olmadığı seçimde, dernek başkanlığına Düzler Köyü Camii İmam Hatibi Ahmet Er getirildi.
Yeni yönetim kurulu ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştiren Dernek Başkanı Ahmet Er, Türkeli Tüm Engelliler Derneği olarak 2. Olağan Kongresi'nin ardından ilk toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öncelikle bizleri bu göreve lâyık gören başta yönetim kurulumuza, tüm üyelerimize ve bizlere her konuda destek vereceğini vaat eden Ayancık Sakatlar Derneği Başkanı Erhan Yaşar kardeşime, Çatalzeytin Otizm Engelliler Derneği Başkanı Fatma Çilingiroğlu kardeşime ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizle birlikte öncelikli olarak engellilerimizin sorunlarını ele alacak, çözüm yolları arayacağız. Engellilerimizle birlikte birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Engellilerimizin el becerilerini geliştirmeleri amacıyla kurslar yapmayı planlamaktayız. Rabbim bu görevde bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah." diye konuştu. 
Yeni yönetim kurulu şöyle oluştu; Başkan Ahmet Er, Başkan Yardımcısı Yahya Özcan, Katip Üye Nihal Acar, Muhasip Nesrin Lahor, Üye Şuayip Yavuz, İbrahim Şentürk, Hayriye Filiz.
 

Editör: Vitrin Haber