31 Mart yerel seçimlerinde Türkeli ilçesinde Belediye Başkanı seçilen Veysel Şahin, belediye binası önünde belediye personelleri tarafından karşılanarak kurban kesildi. 

Türkeli Belediye Başkanlığı görevini yeni başkan Veysel Şahin'e devreden Halil Dilek Özcan yaptığı açıklamada; “Türkeli, yapılan seçimde Veysel Şahin'i 5 yıllığına Türkeli Belediye Başkanı seçti. Biz ona bu görevinde başarılar diliyoruz. İyi işler, iyi hizmetler yapmasını diliyoruz. Yapacağı her işte bize görev düşerse de 24 saat arkasında olduğumuzu söylüyoruz. Bu görev kutsal bir görevdir" diyerek, Şahin'e belediye rozetini takdim etti. 

GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRMAK İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ
Veysel Şahin ise; “Bende kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum. Türkeli'de güzel hizmetler kazandırmak için gayret göstereceğiz. Biz de zaman zaman kendi tecrübelerinden, fikirlerinden yararlanacağız. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Adem Ünal ise yaptığı açıklamada; “ Halil Dilek Özcan başkanımızın 15 yıllık bir belediye başkanlığı görevi var. Bugüne kadar ilçemize vermiş olduğu emeklerinden dolayı şahsım ve ilçem adına tekrar teşekkür ediyorum. Şucu, bucu yok, biz hep bu ilçenin sakinleriyiz. Sen ben diye bir dava yok, Türkeli davası var. Bütün ekip arkadaşlarımıza da söylüyoruz, dargınlık, kırgınlık yok. Bu bir bayrak yarışıydı, halkımız bizi takdir gördü." dedi.
Konuşmaların ardından İmam Hatip Ahmet Er tarafından yapılan dua ile Türkeli'nin yeni belediye başkanı Veysel Şahin, makamında tebrikleri kabul etti.

Editör: Vitrin Haber